16 april 2007

Verzorgde kanovakanties in Friesland

De kanovakanties van Kanovaren in Noord - West Friesland brengen u over schitterde Friese vaarwegen. De vakanties en toertochten vinden, indien gewenst, plaats onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur.

De kanovakanties en kanotochten zijn geheel verzorgt. Dat wil zeggen: Bij uw vertrek uit Kimswerd krijgt u de beschikking over een in uitstekende staat verkerende kajak of kano, een waterdichte ton en zwemvest. U verblijft tijdens uw vakantie op aan het water gelegen mini-campings. Uw tent staat op iedere camping gereed en uw bagage wordt steeds voor u vervoerd naar de volgende camping. Op iedere camping wordt u voorzien van een prima maaltijd en ontbijt. Tevens krijgt u een lunchpakket met frisdrank en fruit mee voor onderweg.

De vakanties en tochten kunnen ook zelfstandig plaats hebben. Kanovaren in Noord - West Friesland zorgt dat u de beschikking heeft over een gedetailleerde vaarkaart. Tevens worden dezelfde faciliteiten geboden als tijdens de vakanties en tochten die onder begeleiding plaats hebben.

http://www.kanovakantie.nl/nederland/nederlands.htm