13 april 2007

Weekendje Weerribben

Een 3 daagse kanotrekking door de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Wieden en Weerribben. De kanotocht begint vanuit Giethoorn, ook wel "Het Venetiƫ van het Noorden"genoemd. De route gaat dwars door rietlanden, smalle slootjes, boerderijtjes en turfstekershuisjes.

Bij overnachting in eigen tent, overnacht u iedere nacht op een andere camping. Bij overnachting in een trekkershut kan het voorkomen dat u op dezelfde camping overnacht. De Weerribben zijn groot genoeg om nooit twee keer dezelfde tocht te hoeven varen.

10 april 2007

Op vakantie met een opblaaskano

Lekker op vakantie, maar geen ruimte om een echte kano mee te nemen? Wellicht is een opblaaskano dan een goed alternatief. Natuurlijk niet dezelfde eigenschappen als een gewone kano, maar toch lekker overal de mogelijkheid om lekker een stukje te peddelen.

Opeens worden veel meer bestemmingen bereikbaar. Kijk eens op www.opblaaskano.nl voor een compleet aanbod aan opblaaskano's en accessoires.

08 april 2007

Op vakantie met de kano

Heerlijk ontspannen een aantal uren de rust op het water opzoeken tot aan uitgebreide vakanties met je kampeeruitrusting aan boord. Zeker in Nederland kun je fantastische tochten maken , zoals op de Weerribben, in de Biesbosch, op kleinere en grotere rivieren, op de Groninger maren of voor mensen die al wat meer ervaren zijn op groot water zoals op het Lauwersmeer. Er worden zelfs rally's georganiseerd! Voor de tourvaarder is het belangrijk om te kunnen genieten van de tocht, eens af en toe uit te kunnen stappen om iets te bekijken of om een hapje en een drankje te nuttigen. Behalve prachtige tochten in Nederland is het natuurlijk ook mogelijk om, al dan niet in georganiseerd verband in het buitenland te varen.